sábado, 13 de diciembre de 2008

Polp



Aquesta pràctica és la tercera. Es tractava de realitzar la mateixa il.lustració de l'autor, sinó igual, pareguda, procurant utilitzant les ferramentes que haja pogut utilitzar ell.

Desenvolupament:
Primer que res hem col.locat el polp per calcar-lo de a manera que ens resultarà més semblant als traços del polp final del autor. A continuació l'hem pintat amb la pintura interactica, també dient-li en les prefèrencies si voliem troços més grans o més xicotets. Una vegada teniem el polp pintat s'hem posat en el fons.
Per fer el fons hem col.locat també les dos imatgens del fons en diferents capes i opacitats. 
Per crear la espècie de sol groc que té al fons l'hem fet amb l'eina del cercle i els raigs d'aquest amb la pluma hem creat un i després amb la ferramenta de girar hem anat duplicant i giran a 40º.
Per als núvols de color rosa els hem calcat i els hem ficat en diferents capes i opacitats també.
Per últim, per als "cercles guapets" hem fet un amb l'eina de cercle, donant-li tots els colors i els xicotets que giren al voltant d'ell amb la ferramente de girar i copiar també i ficant-los en diferents capes i opacitats.

Autoevaluació:
En aquesta pràctica m'he soltat molt més amb l'Illustrator, he utilitzat eines que en aquest programa sabia que existien però encara no havia posat en pràctica, com per exemple, l'eina de girar i copiar.

1 comentario:

magdaarques dijo...

Aquest exercici hi són totes les parts, el colorejat , el fondo i els elements que fan que s'integre en certa part figura i fondo, que hi són els núvols i els rajos,.. Així i tot falta aprofundir un poc més amb les ferramentes afengint-hi degradats i no utilitzant en tots els dissenys el calco interactiu, com als núvols sinò realitzant-los personalment.