sábado, 13 de diciembre de 2008

Invisible


Aquesta primera práctica trata de fer desaparéixer qualsevol part humana, sense perdre el realisme i volum, com si fos una noia invisible.

Desenvolupament:

Abans de començar hem observat el que teniem que fer per fer-ho d'una manera progressiva i ordenada. Una vegada ja ho teniem clar s'hem posat a la feina.
Per llevar tot rastre de pell humana hem fet servir l'eina de tampó de clonar, de sel.lecció, de màscara vectorial, màscara de retall i l'organització de les capes en conjunts o grups.
Per començar hem utilitzat l'eina de tampó de clonar per llevar el cap i formar el cel, per llevar el coll i que es quedarà el forat de la samarreta, hem sel.leccionat una part de la samarreta també oscura amb sombra i l'hem ficat damunt, després amb la máscara de retall li hem donat la forma que voliem. Hem seguit aquest procés amb quasi totes les parts, com le smanegues, es texans, el sofà de darrere, etc.tot ordenant-ho amb capes per grups. L'herba també l'hem feta utilitzan el tampó de clonar, i alguns elements amb més detall, per arreglar-les. A més, per donar-li més realisme també hem jugat duplicant les capes per jugar amb elles en la distorsió, saturació i diferents opacitats.

Autoavaluació:
 En la pràctica he après a utlitzar la ferramenta de máscares de retall i vectorials, que no sabia ni que existien, i en les altres que ja coneixia he practicat i m'ensenyat algun truquet com el del tampó de clonar de fer línies rectes amb el shift. Una pràctica interessant.

1 comentario:

magdaarques dijo...

Veient la dificultat i l'exactitut d'aquesta pràctica, ens porta a observar de inmediat aquelles zones que potser han estat més complicades. Que n'és la part de la samarreta on s'elimina l'ombra que projectava el cap, i la part inferior de la fotografia que correspon al fons vegetal, on s'observa una taca eborrada i repetitiva que ens anula eixa verosimilitat que es vol aconseguir. Encara que la resta està molt ben integrada i hi han certes zones com les del silló que la clonació ha estat perfecta.